perjantai 24. elokuuta 2012

sunny, happy with the music, no money

heei ! 
Aloitin nyt pitkän harkinnan jälkeen kolmannen blogin. Kyllästyin niin totaalisesti edellisten blogijeni nimiin, ettää päätin poistaa ne. Nyt pyrin kuitenkin käyttämään aikaa ja vaivaa tämän blogin parissa, toivottavasti tykkäätte.
Aamulla jouduin herätä aikaisin, kahdeksalta... :D keskiviikko on ihana, koulu alkaa 10.15..♥ mutta lähdin sitten aamutoimet ethtyäni viemään pikkuveljeäni kouluunsa (ei mahtunut mun kanssa samaan kouluun, ykkösiä F- kirjaimeen asti), mutta puolimatkassa käski mut pois, oli kuulemma liian noloa että mä veisin niin ison pojan kouluun... 
Koulusta sain läksyksi ihanan pinon monisteita ♥ meidän matikan ope tykkää monisteista... -,- ne tehtyäni lähdin kaverin ja koirien kanssa lenkille, innostuttiin juoksentelemaan pellolla... mut kun koirat sekosi niin päätettiin fiksuina lopettaa. kun piskit oli kotona, mentiin kaverin kanssa puistoon syömään keksejä, koska ollaan niiiin terveellisiä. kamera oli kyllä mukana (as always) mutta saisitte vain traumoja jos näkisitte ne kuvat... :o sen sijaan innostuin selailemaan we heart it'in ihmeellistä maailmaa, ja valitsemaan sieltä muutaman ihanan kuvan, jonka nyt jaan teidän kanssanne (: 

we heart it'in kuvat on aina niin värikkäitä ja piristäviä... mulla rupes tekee mieli kahvia. mut en jaksaisi keittää >.< jospa mä kuitenkin menen, muutenkin pitää kohta mennä viemään koira lenkille... kuin helpompaa joskus oikeesti olisi ilman koiraa? :o mutta onhan siinä joskus hyviäkin puolia... nyt mun kyllä pitää mennä keittämään sitä kahvia, rupeen muuten puhumaan maailmanlopusta ja sensellasesta. 
Heippa ! (---: Ei kommentteja:

Lähetä kommentti